Reviews en BeoordelingenReviews ZadelkrukNederland 


Bij ZadelkrukNederland vinden we het erg belangrijk om uw mening te horen over onze dienstverlening en de door ons geleverde producten. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en kunnen we u en andere klanten helpen een betere keuze te maken. Wij sturen daarom vaak na een order nog even een bericht met de vraag of u ons een recensie wilt geven. Middels deze reviews horen wij graag welk cijfer u ons wilt geven en hoe uw ervaring was.


Beoordelingen en recensies van producten


Wij horen dus graag de ervaringen van onze klanten en daarom is het per product bij ons mogelijk om reviews te lezen en achter te laten. Onder de tab Reviews op de productpagina kunt u ervaringen en recensies van eerdere klanten lezen. Als u een review achter wilt laten dan vragen wij u eerst om de naam in te geven die u er bij wilt hebben. Daarna vragen wij u om uw ervaring met ons te omschrijven, dit kan dan bijvoorbeeld gaan om de levering, contact met onze klantenservice en hoe u de prijs en kwaliteit van onze producten vindt. Als laatste vragen wij om uw beoordeling in de vorm van het geven van 1 (zeer slecht) tot 5 (zeer goed) sterren. De sterren geven anderen vaak een eerste beeld van uw ervaring en bieden wat overzicht.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden omtrent beoordelingen en reviews. En met andere vragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw feedback!