Zadelkruk zakelijk

Een groot deel van onze klanten zijn bedrijven en (zorg)instellingen. Begrijpelijk als u bedenkt dat een zadelkruk uw werknemers laat zitten in een natuurlijke en gezonde zitpositie. Door de ergonomische vorm van de zadelzitting wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd waardoor afknelling van de benen wordt voorkomen.Zadelkrukken zijn dus uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding werkzaam zijn. Wanneer u op zoek bent naar comfortabele en betaalbare zadelkrukken voor in uw bedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie ergonomische zadelkrukken van topkwaliteit.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar persoonlijk advies dan kan dat ook. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag welke zithoogte voor u en uw medewerkers de juiste is.

Staffelkorting

Bent u van plan meerdere zadelkrukken aan te schaffen? Bij een bestelling van 10 stuks of meer kennen wij een aantrekkelijke staffelkorting.

Neem contact met ons op voor een kortingscode!

Aantal Korting
10 - 19   3%
20 - 34 6%
35 - 54 8%
55 >     10%

Achteraf betalen

Bij de meeste webwinkels is het gebruikelijk dat er via de webwinkel vooruit wordt betaald. Uiteraard is dit bij ons ook mogelijk maar wij bieden bedrijven ook de mogelijkheid om op rekening te kopen.


Uitstekende service

Al onze producten hebben een zeer goede prijs/kwalteits verhouding met twee jaar volledige garantie. Wij willen dat u en uw medewerkers tevreden zijn en garanderen dat eventuele klachten binnen 48 uur zijn opgelost.

Contact

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur op 030-3690314 of per e-mail[email protected].