Over ons

Welkom bij Zadelkruk Nederland, dé online winkel voor hoogwaardige zadelkrukken en ergonomische oplossingen. Wij zijn een familiebedrijf dat gedreven wordt door een gedeelde passie voor het verbeteren van de mobiliteit en het welzijn van mensen. Bij Zadelkruk Nederland geloven we dat werken en comfort hand in hand kunnen gaan, en we streven ernaar om u te voorzien van hoogwaardige producten die uw dagelijkse activiteiten vergemakkelijken.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf zijn we trots op de hechte band die we onderling hebben. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect en liefde voor wat we doen. We hebben geleerd dat wanneer we als familiebedrijf zijn we trots op de hechte band die we onderling hebben. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect en liefde voor wat we doen. We hebben geleerd dat wanneer we als familie werken, onze inzet en betrokkenheid naar een hoger niveau worden getild. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken en ervoor te zorgen dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.e als familie werken, onze inzet en betrokkenheid naar een hoger niveau worden getild. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken en ervoor te zorgen dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.

Samen

Onze reis begon met het helpen van onze geliefde oma, die te maken kreeg met mobiliteitsproblemen. We waren vastbesloten om haar te helpen een betere levenskwaliteit te bereiken en haar onafhankelijkheid terug te geven. Met dit doel voor ogen hebben we Zadelkruk Nederland opgericht en ons assortiment uitgebreid met hoogwaardige zadelkrukken die speciaal zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden.

Het succes en de positieve impact die we zagen bij onze oma, inspireerden ons om anderen te helpen die met soortgelijke uitdagingen te maken hadden. We hebben ons assortiment zorgvuldig samengesteld en bieden nu een breed scala aan producten aan die mensen helpen bij het verminderen van rugpijn, het verbeteren van de houding en het creëren van een gezonde en comfortabele werkomgeving.

Onze online winkel is ontstaan uit een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen en hen de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften. We begrijpen dat vertrouwen van essentieel belang is bij het online winkelen, vooral wanneer het gaat om producten die uw gezondheid en welzijn beïnvloeden. Daarom streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.